Leren keukengrepen

Wil je op een eenvoudige manier je keuken een nieuwe en frisse uitstraling geven. Dat kan heel eenvoudig met een aantal leren keukengrepen. Ze zijn eenvoudig te monteren en passen op elke keuken. Om te berekenen welke handgreep het beste op jouw keukenkast past hebben we een handige maathulp gemaakt. Zo bestel je in een keer de juiste greep. Twijfel je over de maat, of zit de juiste maat er toch niet tussen, neem dan contact met ons op. We maken de handgrepen graag voor je op maat.

leren handgrepen

Dit zijn de basic leren keukengrepen ze zijn prijstechnisch het gunstigst. Ze bestaan uit een enkele laag leer full grain leer. De kanten zijn netjes afgewerkt door ze te polijsten. Ze worden geleverd met 2 bouten, 2 moertjes en 2 afdichtdopjes. Helemaal klaar om te monteren.

Dit zijn de deluxe leren keuken handgrepen. Deze leren handgrepen zijn we extra trots op omdat we de enige zijn die deze maken. Het ontwerp en komt uit ons eigen atelier. Deze handgrepen maken we zelf op bestelling. Hierdoor krijgt je bestelling altijd de zorg die ze verdienen. De deluxe keukengrepen bestaan uit 2 lagen full grain leer. Hierdoor zijn ze extra stevig. Ideaal voor bevestiging op bijvoorbeeld een zware koelkastdeur.

Deze keukengrepen van leer zijn net even anders. Door de bout aan de binnenkant te van de handgreep te plaatsen zie je deze niet. Hierdoor blijft alleen het leer zichtbaar. Deze keukengrepen hebben net even een andere breedte dan de rest. Ze zijn namelijk 25mm breed. Deze manier van bevestigen zorgt voor een hele cleane uitstraling.

Leren handgrepen keuken

De handgrepen zijn geschikt gemaakt voor de keuken. Ze bevatten extra bescherming om vuil worden tegen te gaan. Mochten de handgrepen na een aantal jaar toch minder mooi worden dan zijn ze heel makkelijk weer op te knappen met een beetje blanco schoensmeer. Wrijf er een beetje op en laat het intrekken, vervolgens poets je met een schone doek de keukengreep weer op en ze zijn zo goed als nieuw.

De leren keukengrepen zijn ook erg eenvoudig de bevestigen. Je hebt alleen een steeksleutel maat 8 nodig. We hebben een pagina gemaakt waarin in detail wordt uitgelegd hoe je de leren handgrepen bevestigd.

Heb je toch vragen over de kleur of de maat of iets totaal anders, dan zie je hieronder hoe je het beste contact met ons op kan nemen.