FAQ

Verzending & levering

We hebben ongeveer 1 dag nodig voor het produceren van de leren handgreepjes. Vervolgens versturen we de leren handgreepjes met PostNL, dit duurt meestal 1 werkdag. Je ontvangt je pakketje dus tussen de 1 à 2 dagen. Maar maak je geen zorgen we houden je op de hoogte. Je krijgt van ons een mail om je bestelling te bevestigen en vervolgens eentje wanneer de handgreepjes klaar zijn voor verzending. Als de handgreepjes door PostNL in ontvangst zijn genomen, krijg je een track & trace code in je mailbox. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw zending.

Vanaf 30 euro is de verzending gratis binnen Nederland. Mocht je bestelling onder de 30 euro zijn, dan zijn de verzendkosten €4,50. Voor alle verzendingen naar België (dus ook onder de 30 euro) zijn de verzendkosten €5,00. Andere internationale verzendingen hebben standaard verzendkosten van €7,50.

De verzending duurt 1 dag en wordt geleverd door PostNL. PostNL levert van dinsdag t/m zaterdag aan huis of bij de buren.

Je krijgt direct van ons een mailtje op het moment dat de bestelling verstuurd is, zo weet je dus zeker dat jouw bestelling jouw kant opkomt. Vervolgens ontvang je ‘s avonds een track en trace code (tussen 18.00-20.00 uur) met daarin de datum en tijden van levering.

Een pakketje met leren handgreepjes onder de 30 stuks past door de brievenbus, dus daar hoef je sowieso niet voor thuis te blijven. Bij meer bestellingen dan 30 handgreepjes wordt het een pakket. Dit betekent dat je hier nog steeds niet voor hoeft thuis te blijven, maar dat het niet door de brievenbus past. Het pakket moet dus worden aangeboden en door iemand in ontvangst genomen worden. Dit kan iemand anders zijn die op dat moment thuis is of misschien dat de buren zo aardig zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Dat jijzelf voor het pakket moet tekenen is niet nodig. PostNL doet eerst twee aflever-pogingen aan huis/bij de buren voordat PostNL het pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor aflevert.

Passen en meten

De leren handgreepjes worden bevestigd met slotbouten. Deze doe je door het leren handgreepje, vervolgens door je kast of la en aan de achterkant vast met een moertje. Je bent in 2 minuten klaar en iedereen kan het.

Elke kast of la is weer net even anders, om je te helpen met het kiezen van het juiste handgreepje hebben we een handige maathulp tool gemaakt. Hier vul je de gegevens in die bij jou van toepassing zijn. Vervolgens komt er uit welke maat je nodig hebt. Deze maat word opgeslagen zodat je automatisch de juiste handgrepen besteld.

Check onze handige maathulp tool. Vul daar je gegevens in en we vertellen je welke maat het beste is voor jou kast of la.

Betaling

Je kunt op verschillende manieren direct online betalen, namelijk met iDEAL, Creditcard, PayPal of Mister Cash.

Ja. Zowel de persoonlijke- als de betalingsgegevens worden verstuurd over beveiligde verbindingen. Alle betalingen lopen via een grote partij Mollie.com, zij garanderen veilige betalingen.

Nee, welke betaling je ook kiest er worden geen extra betaalkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Als je producten uit de webshop haalt kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.
Als je leren handgreepjes op maat laat maken, dan kun je deze helaas niet retourneren.

Wil je je bestelling retour sturen? Dat kan, vul dan ons retourformulier in en we nemen zo snel contact met je op.

Neem dan even contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing. Het is namelijk zo dat afhankelijk van breedte en lengte gekeken moet worden naar een oplossing. Misschien moeten er nieuwe leren handgreepjes komen of is alleen nieuwe boutjes opsturen al voldoende. Vertel duidelijk in je mail dat er precies niet goed is of niet past zodat dit meteen duidelijk is. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wil je je bestelling om wat voor reden dan ook retour sturen, vul dan ons retourformulier in.

Een andere vraag?

Zat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Neem dan direct contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder.